mtk Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 witam niedługo planuję zakupić lamę. którą wersje polecacie v3 czy v4? to będzie mój pierwszy heli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Ja zdecydowalem sie na V3 ze wzgledu na lepsze chlodzenie silnikow. Generalnie bardziej polecana jest V3. Ma rowniez dluzsze orczyki serw (v4 ma przyciete zeby sie do budy zmiescila). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtk Opublikowano 25 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 a jakie warto dokupić do niej części z serii xtreme? do lamy v3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Z tego co mi wiadomo to przedluzony wal, silniki, lopaty i bodajze jakies lozysko. Jednak polataj na stockowej, ja na takiej buszuje i jest ok, jakos nie potrzebuje upgrade'u - szkoda kasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzylas Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=11660 http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=11754&postdays=0&postorder=asc&start=15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtk Opublikowano 28 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 a da się zmienić mode w tej aparaturze e-sky? widziałem na forum że któryś moderator zmieniał ale nie pamiętam który a posta nie mogę odszukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Motylasty (wladca e-sky'ow) przerabial. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.