Gość Anonymous Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 znalazłem ciekawą oferte http://www.allegro.pl/item511137352_spektrum_dx6i_nowy_nadajnik_2_4ghz_mode_2_w_wa.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Cena bez odboiornika !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Mammuth racja dobrze, że zauważyłeś ale i mi ciekawa oferta pewnie nawet nie przeczytałes opisu :shock: Cena nie zawiera odbiornika. Nie posiadam na sprzedaż odbiornika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
engelbert Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Cena bez odboiornika !!! Robert on nie potrzebuje odbiornika, bo ks buduje latawca. :jupi: Pamiętasz przed tygodniem pytał sie o papier na pokrycie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 I wszystko jasne ... Tylko powinien raczej rozejrzec sie za czyms 35MHz , wyobrazasz sobie latawca na tak krotkiej antence jak ma dx6 ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Jednym slowem ktos sobie kupil drugi zestaw za 500 z anglii i opycha nadajnik. W tym momencie odbiornik kosztuje go ... 50zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zaraz pewnie na mnie bedzie - a ja tylko chcialem POMOC XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linux Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 579 zł komplecik http://xtremerc.pl/product_info.php?manufacturers_id=2&products_id=30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 579 zł nadal nie taniej niż z heliguy ale już sensownie. I jesli u nich to tylko przez sklep bo na allegro maja o 20zł drozej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.