badgers Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Witam. Na imię mam Mariusz. Pochodzę z Gdańska a od kilku lat mieszkam w UK. Pasja związana z modelarstwem RC była niejako naturalnym następstwem długiej praktyki "lotniczej” w środowisku symulatora IŁ-2 oraz FS2004. Swoją przygodę z RC zacząłem latem od zakupu Easy Star-a ze standardowym silnikiem oraz radia E-Sky 6Ch. Latanie wciągało mnie coraz bardziej, więc postanowiłem spróbować lotów innego rodzaju. Szanując opinie tych co wiedzą więcej kupiłem Lamę 4 i nie zawiodłem się. Szybki zmierzch dnia stał się zalążkiem koncepcji lotów nocnych. Fot. http://picasaweb.google.com/nbadgers/Forum#5283682363815811922 Swoje doświadczenia oraz opis ze zdjęciami postaram się przedstawić w odpowiednim wątku. Pozdrawiam Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 witam PS dugo mnie nie było ale juz jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Powitac zeslanca A w jakiej czesci UK mieszkasz ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badgers Opublikowano 25 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Coalville niedaleko Leicester Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 90 mil ode mnie - musimy jakies wspolne latanie zorganizowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badgers Opublikowano 25 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.