julek-s Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 Witam wszystkich i przepraszam że się nie przedstawiłem wcześniej, na dniach dostane nowiutkiego Belta-PC więc jestem konkretnie zielony w tej dziedzinie,mam nadzieje za pomożecie mi rozpocząć przygodę z modelarstwem. Pochodzę z centralnej Polski dokładnie z okolic Piotrkowa Tryb. Pozdrawiam wszystkich Julek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtk Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 witam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 Witam kolejnego zeslanca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julek-s Opublikowano 26 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 sorki jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zamiast sorry'kowac wstaw lepiej jakies zdjecie i podaj wiek swoj kolego zawsze to milo wi(e)dziec z kim sie rozmawia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badgers Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Witam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.