zielony204 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 Czy epp można kleić na klej polimerowy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 Mozna - tylko czemu sobie zycie utrudniac ? Nie lepiej na CA z przyspieszaczem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Ja pamientam jak raz czekałem na wyskniecie polimeru w EPP ponad tydzien!! O nieo lepszy jest CA+przyspieszacz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Ja pamientam jak raz czekałem na wyskniecie polimeru w EPP ponad tydzien!! O nieo lepszy jest CA+przyspieszacz. ja kleje niektóre rzeczy na ca a niektóre na polimer( jak mi ca zabraknie) i polimer mi dobrze lapie i szybko schnie ( kleje zgodnie z instrukcją) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.