slawko_k Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Hej. Wie ktos jak wlaczyc miekkie cut off? Latam sobie dzis i 1 pakiet 1350 wylatalem. Wlozylem 1000 ktory mam juz od dawna i nie jest w najlepszej koncycji. wystarowalem i po kilku sek odcielo mi calkowicie silnik. Problem w tym ze bylem akurat nad czyjas posesja a wlasciwie to drzewem na niej rosnacym. Gdyby odciecie bylo plynne to zmniejszylo by mi moc i bym jakos dolecial. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Tylko karta programowania JETI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tom_tom Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Na stronce nastik.pl jest do ściągniecia instrukcja reglerków Dynam. Nie czytałem jej, może tam coś jest. Podaje link: http://nastik.pl/instrukcje.php?osCsid=a41b5e1a62e6cd1b569a469ea0a3db9e Pozdrawiam - Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stosiek Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Tak jak Motyl napisał próg (napięcia) odcięcia i typ odcięcia tylko kartą programowania JETI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawko_k Opublikowano 19 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Dzieki. O to chodzilo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OO7 Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 ... typ odcięcia tylko kartą programowania JETI, ale jak Ci silnik zgasnie, to mozna cofnac gaz do zera i ponownie zalaczyc regulator dodajac gaz. Dla mnie to wystarcza aby doleciec do "lotniska" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Tak jak Motyl napisał próg (napięcia) odcięcia i typ odcięcia tylko kartą programowania JETI. Ciekawe skąd ja to wiem ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.