damiano_15 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Witam! Mam pewien dylemat w wyborze zasilacz do ładowarki. Nie wiem czy będzie on odpowiedni :oops: http://www.allegro.pl/item510565663_zasilacz_12v_8a_do_cb_ladowarki_itp.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Dobry bedzie. Mozna nawet powiedziec ze za mocny bo całego pradu i tak nie wykorzystasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtk Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 przyznam się, że sam miałem ten zasilacz kupować lecz sam przerobiłem swój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eze Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Do ladowarek wystarczy 5A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.