Tomasz90 Opublikowano 13 Czerwca 2020 Opublikowano 13 Czerwca 2020 Witam kolegów modelarzy może ktoś ma lub miał doczynienia z tymi silnikami potrzebuje opini a za bardzo nigdzie nie ma na ich temat zbyt wielu informacji a chcę kupić w najbliszym czasie takowy silnik z nastawieniem bardziej na GP61 ale rozważam zakup mvvsa do akrobata z góry dzieki za jakieś informacje
Paweł Prauss Opublikowano 13 Czerwca 2020 Opublikowano 13 Czerwca 2020 5 godzin temu, Tomasz90 napisał: Witam kolegów modelarzy może ktoś ma lub miał doczynienia z tymi silnikami potrzebuje opini a za bardzo nigdzie nie ma na ich temat zbyt wielu informacji a chcę kupić w najbliszym czasie takowy silnik z nastawieniem bardziej na GP61 ale rozważam zakup mvvsa do akrobata z góry dzieki za jakieś informacje MVVS to jest lepszy wybór Polecam Paweł
darkarll Opublikowano 14 Czerwca 2020 Opublikowano 14 Czerwca 2020 Miałem oba silniki , zostałem przy GP 61 , mniejszy , lżejszy , moc porównywalna .Na fabrycznym tłumiku śmigło Fiala 24/8 7500 obr teraz mam założone Fiala 24/10 obroty z tego co pamiętam chyba około 6800 . Silnik lata w extrze 300 91' z Extremeflight , nie ma jakiegoś potężnego zapasu mocy , ale daje radę , extra waży prawie 9kg . MVVS 58 miałem na tłumiku typu pitts , podobno na oryginalnym długim pokazuje "pazurki" . Do GP czeka już na założenie rura MTW RE2 .i FALCON 24/9
Rekomendowane odpowiedzi