Tomasz90 Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Witam kolegów modelarzy może ktoś ma lub miał doczynienia z tymi silnikami potrzebuje opini a za bardzo nigdzie nie ma na ich temat zbyt wielu informacji a chcę kupić w najbliszym czasie takowy silnik z nastawieniem bardziej na GP61 ale rozważam zakup mvvsa do akrobata z góry dzieki za jakieś informacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 5 godzin temu, Tomasz90 napisał: Witam kolegów modelarzy może ktoś ma lub miał doczynienia z tymi silnikami potrzebuje opini a za bardzo nigdzie nie ma na ich temat zbyt wielu informacji a chcę kupić w najbliszym czasie takowy silnik z nastawieniem bardziej na GP61 ale rozważam zakup mvvsa do akrobata z góry dzieki za jakieś informacje MVVS to jest lepszy wybór Polecam Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkarll Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Miałem oba silniki , zostałem przy GP 61 , mniejszy , lżejszy , moc porównywalna .Na fabrycznym tłumiku śmigło Fiala 24/8 7500 obr teraz mam założone Fiala 24/10 obroty z tego co pamiętam chyba około 6800 . Silnik lata w extrze 300 91' z Extremeflight , nie ma jakiegoś potężnego zapasu mocy , ale daje radę , extra waży prawie 9kg . MVVS 58 miałem na tłumiku typu pitts , podobno na oryginalnym długim pokazuje "pazurki" . Do GP czeka już na założenie rura MTW RE2 .i FALCON 24/9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi