kustosz Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Czy ktoś wie, gdzie mogę nabyć drogą kupna, taśmę podklejoną rowingiem szklanym. Chodzi mi o coś do wzmacniania krawędzi natarcia w EPP, a wygląda to tak: http://www.plastech.pl/oferty-b2b.php?op=viewoff&bid=24768 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 www.modele.sklep.pl ->materiały do budowy modeli->tkaniny i taśmy szklane-.na samym dole-.bodajże taśma szklana 25mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 ...taką i srebrzystą (z włóknami w kratkę) kupowałem w NOMI... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pilot Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Dość często widzę na Allegro, spróbuj poszukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kustosz Opublikowano 29 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Dzięki wszystkim za informację. Już myślałem, że najbliższy sklep jest w HC, a tu takie zaskoczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.