Mikeosw Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Co tu dużo pisać pionowy kret po błędzie "układu Optyczno-sterującego" czyli mnie. w domu to co udało sie pozbierać. Mniej więcej jak było kiedyś po jakiś 20 minutach. Po około 1.5H , sprawny gotowy do lotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barlu Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Przemaluj maskę jeszcze raz i lakierem ją. Bo farba zlazła, chyba że to efekt zdjęcia Składane łopatki dobrze się sprawują w modelu akro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikeosw Opublikowano 30 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Efekt zdjęcia i tez dokładnie tak jak bym chciał pomalowana nie jest. Niedługo będzie nowa lepsza Lepiej mi sie lata na składanych niż na stałym śmigle. I też nie mam podwozia bo na moim lotnisku bardziej przeszkadza niż pomaga przy lądowaniu, śmigło też przeszkadzało. A pikowanie z dużej wysokości z wyłączonym silnikiem bez widocznego śmigła i tylko ten świst. coś pięknego. :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Grunt że bebechy nie ucierpiały. Ładne te speedy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRUUP Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Speed to fajny samolocik sam taki miałem fajnie latał, mozna powiedziec ze był to moj pierwszy model RC. Zaliczył tyle kretów ze juz nic z niego nie zostało ale swoje odsłuzył. A to kraksa mojego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.