Tropheus Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Obserwuję i czytam to forum już od dłuższego czasu i czerpię z niego wiedzę więc wypadałoby się przywitać. Mam na imię Andrzej i mam 33 lata i mieszkam pod Wrocławiem. Jeśli chodzi o modelarstwo RC to interesuję się nim na poważnie dopiero niedawno. Jednak z modelarstwem jestem związany od szkoły średniej (pozdrawiam wszystkich absolwentów Lotniczych Zakładów Naukowych we Wrocławiu) kiedy trochę bawiłem się modelami wolnolatającymi. Później była dłuższa przerwa i modelarstwo redukcyjne. Teraz jestem posiadaczem Elektro Juniora i jednego samodzielnie wykonanego elektrotrenerka z depronu. Mam kilka pytań ale to już w innych działach. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aeron1 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.