Gość Opublikowano 20 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Witam. Radio jak w temacie. Wersja oprogramowania 2. Aparatury nie znam kompletnie a chodzi o zaprogramowanie bezpiecznika "na pstryczku" na kanale gazu. Jak to zrobić? Ewentualnie czy jest osiągalna instrukcja do radia w ojczystym języku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 20 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Mialem taką i musisz zobaczyc do czego jest przypięty przewód bo mozna bylo do dowolnych pinów podpiać jak pamietam, instrukcja nawet w pl byla gdzieś w sieci Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Dzięki za sugestię. Aparatura jest w ciągłym użyciu u lotniskowego Kolegi więc sam nie grzebnę. A z instrukcją - trafiłem ostatnio na "ostatnią stronę w internecie" i kicha. Pewnikiem źle szukam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenerek Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Jeśli wystarczy po angielsku to mam skan instrukcji, jeśli po polsku, to mam w postaci papierowej, zbindowane. Tak więc skanowanie trochę potrwa. Mogę zrobić dopiero na przyszły tydzień. Daj znać. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Jak można prosić, to oczywiście bardzo chętnie poczekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Powiem tak, to bylo najlepsze radio jakie miałem bo udalo mi sie o programować zamiennie gaz z motylkiem. Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi