Amerykaniec Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Witam wszystkich. Znam to forum już od dłuższego czasu razem z bratem latamy RC już od dawna. Tyle że ja swojego modelu jeszcze nie posiadam Bardzo dużo latałem na Nemo brata. Lotnictwem Amerykańskim interesuje się już od dziecka moje marzenie to ogromny model RC B-17 G Flying Fortress. Ale to przyszłość zaczynam od P-51 D Mustang :wink: Szczegóły wkrótce w innych tematach na tym forum :wink: PS. Mój brat znany na forum jako Michu_94_ Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu_94_ Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 No witam Bracie wreszcie sie ruszyłes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Witamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.