Gość Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Witam wszystkich Kolegów Wstyd się przyznać ale nie dopełniłem zwyczajowego obowiązku przedstawienia się :oops: Mam na imię Krzysztof i do jesieni 2008 mieszkałem w Warszawie. Obecnie mieszkam w Olsztnie. Modelarstwem zajmuję się od ponad 40 lat Większą część tego czasu budowałem modele pływające jednak ulegając namową syna powróciłem do modeli latających. Tak się złożyło że miałem również okazję skakać ze spadochronem i uczyć się pilotażu śmigłowca MI 2 - to wszystko działo się jak byłem słuchaczem Szkoły Chorążych Wojsk Lotniczych w Dęblinie Obecnie wraz ze wspólnikiem prowadzimy firmę i świadczymy usługi cięcia i grawerowania laserem www.nawia-polska.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amerykaniec Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 No witamy :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aeron1 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Witaj w klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Doberek :mrgreen: oraz Witojcie :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.