maciex Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Ha, nie sądziłem, że kiedykolwiek jeszcze zapiszę się na forum. Moim marzeniem zawsze było budowanie szybowców. Kiedyś próbowałem jako dziecko, ale nie było internetu, jedynie Modelarz i nie wychodziło najlepiej... Teraz, po 25 latach, powrót do budowy - mamy Youtube, internet i środki na hobby! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olador Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Maciej, ja wróciłem po ...50 latach. Dzisiaj kiedy materiały są dostępne, budowa to przyjemność. Witamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciex Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 13 minutes ago, olador said: Maciej, ja wróciłem po ...50 latach. Dzisiaj kiedy materiały są dostępne, budowa to przyjemność. Witamy. Nieźle! Trafiłem dobrze - forum dla wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi