Wieczu Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Witam Pare słów o mnie: mam na imię Marcin, mieszkam w krakowie, modelarstwem zajmuje sie od 5-6 lat. Uczęszczam na zajecia modelarskie w Aeroklubie Krakowskim. Uczę się od p.T.Kasprzyckiego i p.A.Opoczki. Latam szybowcami klasy f3j/m. Od niedawna zacząłem latać rakietoplanami s8d. Aktualnie latam modelem Pelikan. Na składzie posiadam Jastrzębia, Edipo oraz pare innych modeli. Aktualnie buduje skrzydla do Pelikana z lotkami(2m rozp), PZL 104 Wilga (elektryk) oraz rakietoplan. Mam nadzieję że będe mógł słóżyć swoimi umiejętnościami oraz liczyć na Waszą pomoc. http://s116.photobucket.com/albums/o3/wieczmar92/Modelarstwo%20xD/ Trochę fotek moich modeli. Niektore nieaktualne (Pelikan np ma nowy kadlub i oklejenie). Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarzkobi Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Witaj w naszym gronie modelarzy :!: Ciasze sie że latasz szybowcami Ja też je lubie jednak na razie na chwile sie przeżuciłem na spalinowe, i niedługo wróce ale juz do motoszybowców Pozdrawiam :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEQ Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Witamy Wieczu na forum !! Wreszcie to dotarłeś :wink: Dodam tak od siebie że Marcin mieszka koło mnie (5 minut z pieskiem) Użyczył mi plany Jastrzębia (za co mu serdecznie jeszcze raz dziękuję) za którego nie długo się zabiorę. Oczywiście budową przewodzi kolega Wieczu -przesyłam mu wszystkie fotki z moimi problemami a kolega wytrwale mi pomaga i podpowiada -ma se chłopak cierpiwość Jastrzębia postaram się dokładnie udokumentować ale o tym w odpowiednim dziale :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszp Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 witam cie kolego z modelarni:) spoko ziomek z ciebie :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczu Opublikowano 18 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 licze na ciebie teq ze zdarzysz zrobic model na zawody kwietniowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEQ Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Niestety bardzo małe szanse.... 41 dni to mało !! Przecież jestem noobem :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.