ursus Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Witam Wszystkich, Nazywam sie Piotr, obecnie mieszkam w Warszawie a pochodze z Lublina. Modelarstwem interesuje sie od ok 2 lat. Moja pasja to glownie helikoptery. Zaczalem od Walkery #4, Nastepnie nabylem Belt'a RTF ktorego znacznie zmodyfikowalem (wymieninlem serwa, regulator, zyroskop oraz nadajnik/odbiornik). Ostatnio przesiadlem sie na t-rex'a 450. W miedzyczasie latam Mini Magiem a ostatnio koncze budowac Shock Flyer'a. W najblizszych planach mam Fun Jet'a chociaz chcialbym sprobowac czegos z napedem tunelowym. W troche dalszych planach nauke latania 3D helikopterem i moze jakis duzy helikopter (t-rex 600). W najdalszych planach marzy mi sie ladna replika mysliwca z 2 woj. swiat. (P-47?) ale to dalekie plany bo w marcu rodzi ni sie corka wiec pewnie bede zmuszony mniej czasu posiwecic swoim hobby. Pozdrawiam wszystkich serdecznie, Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muszes Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Witamy :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.