Gość kasper150 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Witam trafiłem na ciekawą ofertę heli . pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Spozniles sie o kilka dni - to juz bylo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 gdybym mial kase to bym kupil:D ale mam juz belta ( drugi helik tez by niezaszkodzil) jest -44 zamówień ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiq Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Dobra, to mam hit dla was... ktoś w Polsce już go sprzedaje na allegro od 1 zł.. nawet zdjęcia są z HobbyCity ściągnięte żywcem ;p http://allegro.pl/item520412337_cloud_450_3d_okazja_nowy.html widocznie sprzedający uważa, że prawa autorskie nie obowiązują. Koszt wysyłki jedyne 30zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Fajny! ...do pierwszej kraksy :twisted: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Fajny! ...do pierwszej kraksy :twisted: . moze i tak, ale pasuja czesci od t-rexa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.