qbacz Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Witam! Nazywam sie Kuba i mam 24 lata. Modelarstwem interesuję od niedawna, swoją przygode rozpocząłem od helika lama V3. Chciałbym teraz spróbować polatać samolotami. Ponieważ zastanawiam sie nad modelami z dwóch innych dzialów, nie wiem gdzie zadać pytanie o wybór (między jednym z modeli ESA, a acrobatem, konkretnie SU-26 EPP z cyberfly). Pozdrawiam qbacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Cześć, zajrzyj do działu "od czego zacząć" , potem sie zobaczy w jakim kierunku pójdzie rozmowa i przeniesie temat do odpowiedniego działu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Witamy Bierz SU, mozna nim latac jak ESA nie uzywajac steru kierunku po prostu. Wystarczy ze dasz dzwonek 2409-21t, na lipolu 2S mozesz na duzym smigle ale zabawa jest najlepsza na 3S i 8x4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbacz Opublikowano 3 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 THX, wątek wyboru jest tu: http://pfmrc.eu/viewtopic.php?p=147961&sid=3ceddb9a18965b5fdb6149dbc6a5f721#147961 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.