Gość Mario Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Witam. Mam pytanie- jaki napięciem może być zasilany odbiornik od Sky Lady 2, tz.jakie może mieć napięcie minimalne a jakie maksymalne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtk Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 pewnie 4,8 - 6V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mario Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 pewnie 4,8 - 6V To pewna odpowiedz? Bo chcę przerobić Fox-a na rc z odbiornikiem od SL który zasilę prawie minimalnym napięciem bo nie mam ochoty na silniki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Mario, to pewne jak to że jutro jest dzień.Zasilanie odbiorników modelarskich i serw to 4,8v.Niektóre odbiorniki i serwa pozwalają na zasilanie większe niż te 4,8V ale napewno nie Twój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.