kwiekjan Opublikowano 16 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 Ma model Big Sting (3m) ze starych czasów latania F3F i nie wiem jaki on miał założony Srodek ciężkości. Model lata więc nie jest to jakiś wielki problem i mogę eksperymentować ale chciałbym znać jakie było założenie konstruktora. pozdrawiam Janusz Kwiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 22 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 Hi. Pytałem znajomego i u niego było CG 100mm na zbocze. Znowu u jego sąsiada od F3B było cg102. Może pomogłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiekjan Opublikowano 22 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 Dzięki! Pomogłeś! To jest wystarczający zakres aby resztę sprawdzać w locie. I mam teraz w tych okolicach wiec super. Pozdrawiam Janusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 22 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 Myślę że tobie pójdzie lepiej i szybciej. Ja elektryfikowalem Stingera i CG z f3f mogłem wsadzić między bajki,ale już jest ok.(chyba). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi