erzetjot Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Przy zakładaniu snapów nieźle się natrudziłem, a kciuki strasznie mnie bolą. Na końcu okazało się, że włożyłem w złe miejsce :/ Pytanie: jak to ściągnąć? jak zakładać lub czym, aby nie bolały kciuki od wciskania? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HANS Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 sa specjalne szczypce do snapow.. ja jednak nie stosuje do dzis .. sciagam recznie lub szczypczykami zwyklymi delikatnie z zakladaniem nie mam problemu, mozesz sprobowac zakladac i sciagac pod innym kątem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erzetjot Opublikowano 6 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 O szczypcach do snapów nie miałem pojęcia. Ale już sobie poradziłem, aż wstyd że wcześniej nie pomyślałem- zrobiłem dźwignie z wkrętaka przy sciąganiu i zakładaniu snapów a problem sam się rozwiązał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.