czaja18 Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Chce wam zaprezentowa oferte modeli firmy MODELLOT. Na początek SMYK 1,1m : Panda 1,5m : Mewa 1,5m : Fregata 2m : Albatros 2,5m : Jantar 3m: Jantar 3,7m: Jantar 2b 6m: Marabu: Extra 300: Cap 323: PZL-104 Wilga 35: A oto cennik: Tak wygląda zestaw przygotowany do wysyłki: Kontakt: Mariusz i Leszek Dakiniewicz Tel. (074) 833 92 35 i 507065496 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tom_tom Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Cześć, czy modele mają stronkę internetową ? głównie chodzi o ceny i zdjęcia Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Niestety z tego co wiem nie maja strony w necie chyba ze cos sie zmienilo odkad rozmawialem z producentem na Zarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tom_tom Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 dzięki, a znasz może przykładowe ceny modeli ? jaka jest jakość wykonania skrzydeł ? Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 przecież podał ceny modeli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armand Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Przydała by się waga elementów To po niej można dużo ocenić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tom_tom Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 upsss... Nie zauwazyłem modelu "oto cennik" Dzięki za obudzenie Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Skrzydła sa wykonywane metoda styro+balsa czy jakos inaczej :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja18 Opublikowano 20 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Skrzydełka są wykonywane metodą styro + fornir w formie. Wage postaram się podac w najbliższym czasie i wrzuce więcej fotek. Co do stronki to na razie nie ma ale w najbliższym czasie to się pewnie zmieni. Na razie są przygotowywane materiały na nią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tom_tom Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Jest możliwość zakupienia samych skrzydeł ? A czy można zamówic skrzydła np dodatkowo wzmocnione węglem (podesłanym przez zamawiającego ?) Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja18 Opublikowano 20 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Na wieczór wrzuce cennik z cenami pojedyńczych części Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Wrzuć też jak może wagę bo to podstawa w szybwocach. Cegłe to każdy umie zrobić :wink: Ceny nawet atrakcyjne ,ciekawe jak jakość. Zauważyłem że smyk ma już wycięte lotki - wszystkie mają to juz? Wycięte lotki to zaleta(mniej roboty) jak i wada (gdyby ktoś chciał np.krawędziowe) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tom_tom Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 ... a czy można zamówic skrzydła np dodatkowo wzmocnione węglem (podesłanym przez zamawiającego ?) Tomek a jak się ma sprawa ze skrzydełkami na zamówienie ? P.S. Ciekawa oferta. Jak to się stało, że wcześniej jakoś nie było słychac o tych modelach ? Czy to nowa firma, czy powstała z już istniejącej firmy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 P.S. Ciekawa oferta. Jak to się stało, że wcześniej jakoś nie było słychac o tych modelach ? Czy to nowa firma, czy powstała z już istniejącej firmy ? Ano tak to jest ze wieksza produkcja tej firmy idzie poza granice i nic dziwnego. Sa pewne firmy o ktorych nie slychac, ktore nie maja stron bo szkoda im czasu na zajmowanie sie tym skoro maja rynek zbytu. Takim przykladem jest L.Kwarcinski ktory jest klasa sama w sobie i tez strony nie ma i nie narzeka na brak pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Jeszcze jedno co warto zauwazyc w tych modelach. W smyku lotki sa nie tylko odciete ale i maja wewnetrzny tasmowy zawias pod pokryciem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja18 Opublikowano 20 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Cennik pojedyńczych elementów: Firma ma około 5 lat i wiele ich modeli idzie za granice. Ostatni mieli zamówienie na chyba 20 szybowców na targi niemieckie. Skrzydła mogą robic z dowolnego materiału nawet kompozytowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 jak dla mnie to ceny modeli, przynajmniej tych wiekszych są raczej mało okazyjne, jantar 3m za 800zl?? znajomi zamowili ostatnio w pięciu gdzies spoza granicy(nie wiem czy nie przypadkiem prosto z chin) jantara 2,6m gotowy, oklejony, polakierowany za 280zl sztuka z przesylka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Też uważam ze ceny nie są zbyt atrakcyjne , jednak trzeba przyznać że nie sa też zbytnio wygórowane. Ot takie średnie. Stateczniki śmiesznie drogie ale w więkości sklepów są podobne. Miło zaskoczyły mnie jednak ceny samych płatów 2m -200zł to atrakcyjna cena trzeba przyznać obiektywnie :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 znajomi zamowili ostatnio w pięciu gdzies spoza granicy(nie wiem czy nie przypadkiem prosto z chin) jantara 2,6m gotowy, oklejony, polakierowany za 280zl TAka cena to rewelacja wiec moze dowiesz sie cos wiecej o sposobie zamowienia, producencie itd. Wiadomo ze chinszczyzna nie idzie zawsze w parze z jakoscia, ale przy tej cenie.... Co do cen naszych producentow to nie ma co sie dziwic.."Nasze" modele sa atrakcyjne cenowo na zachodzie a u nas te z chin, tyle ze nasze jakosciowo bija o glowe chinszczyzne zazwyczaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Miło zaskoczyły mnie jednak ceny samych płatów 2m -200zł to atrakcyjna cena trzeba przyznać obiektywnie Malinn JA mam goscia - magika od skrzydelek. Jest jeszcze tanszy i robi naprawde swietnie. Za skrzydelko podobne do ZAagiego -rozpietosc 1,5m, -odciete i obrobione lotki ( podobnie obrobione odciecia w platach. ) -wyciete otwory pod serwa i kanaly na okablowanie, -skrzynka bagnetowa - skrajne zebra sklejkowe Po prostu polakiertowac, wsadzic elektronike, dokleic badz dokrecic winglety A wszystko to za 160zl!!!!!!! Ahhhh. Zapomnialem...jeszcze bagnet stalowy utwardzany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.