macfis Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Witam! Poszukuję planów w PDF-ie modelu "patyka" http://forumrc.alexba.eu/ipw-web/bulletin/bb/viewtopic.php?t=4296&highlight=basic tak żeby dało się drukować na zwykłej drukarce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkris Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 2 taki sam temat... jesli chcesz podobny model, mam na sprzedarz. LINK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosiarzp Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 macfis, jeśli chcesz mam podobnego patyczka na sprzedać. Jak byś chciał kupić lub potrzebował pomocy w budowie dawaj na PW. p.s. (zbydowałem już takich patyczaków 5 szt:) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kemot Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Na forum WKM są plany LINK. Są w formacie DWG, więc musisz ściągnąć program obsługujący ten format, np. "rv751.exe" (freeware) i w opcjach drukowania ustawić 10:1 (opisane w wątku, do którego link zamieściłem powyżej). Budowa jest bardzo prosta i przyjemna. Depron 6 mm nadaje się całkowicie. Zobacz też wątek LINK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.