jurek_jag Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Witam wszystkich forumowiczów. Mam 59 lat. Moja przygoda z modelarstwem zaczeła się w 1960 roku. Moje osiągnięcia to Jaskółka 1960/61. Żuk 1961/62 (uwięź). 1962/63 sylwetkowy Gawron (uwięź). Modele wyważone i ulotnione pod okiem instruktora. Nastąpiła dłuuuuuuuuuuuuga przerwa. Obecnie postanowiłem wrócić do hobby z lat młodzieńczych. Jurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Powitać kolegę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Witam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Cieszę się , że nie tylko sama młodzież się bawi w modelarstwo. Ale rozumiem , że też nie masz nic przeciw dużym samolotom i ich entuzjastom. :lol2: Pozdrawiam - Darek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tombrzus Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Witam rówieśnika. Życzę sukcesów w kontynuacji zabaw małych chłopców . pozdrawiam, Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek_jag Opublikowano 10 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Dziękuję wszystkim za miłe słowa powitania na forum. Bez entuzjastów dużych samolotów nie było by tych małych. Forum rozwija. Dziś po przeszukaniu zasobów udało mi się wstawić avatar. Niebawem będą zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.