qba8819 Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 Witam wszystkich użytkowników. Przeglądam Wasze forum już jakiś czas, a teraz postanowiłem przyłączyć się do grupy aktywnych użytkowników. Chciałbym pokazać relację z budowy guppy'iego, a przy tym mam nadzieję że dowiem się jeszcze wielu rzeczy co trzeba poprawić itp itd. Pozdrawiam Kuba. Jeszcze kilka słów o moim doświadczeniu. Modelarstwem zajmowałem się od małego, choć z racji obowiązków hobbby poszło w odstawkę. Ostatnio zapał wrócił i na urodziny postanowiłem sprawić sobie prezent w postaci osprzętu RC. Dotychczas zajmowałem się modelarstwem kartonowym, ale zawsze ciągnęło mnie do RC z tego powodu powstał mój pierwszy samolot, trenerek według własnego pomysłu. O dziwo lata dzięki symulatorowi i temu trenerkowi udało się jakoś opanować starty i lądowania. Oczywiście apetyt rośnie w miarę jedzenia i tak zaczął powstawać Guppy z czego chciałbym przedstawić relację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi