Kuba77 Opublikowano 11 Grudnia 2020 Opublikowano 11 Grudnia 2020 Miło witam wszystkich na forum, chcę wrócić do pasji sprzed lat - modele leżą i czekają głównie szybowce/elektryki... PS. Jakiś miesiąc temu wysyłałem maila do Admina, że nie mogę napisać nic na forum - teraz czytam i widzę, że wymagane jest "przywitanie" . Niestety nie wg. instrukcji - bo w przywitalni też nie mogłem niczego napisać pomimo instrukcji - "Gdy zauważysz, że Twój wątek w przywitalni zostanie zamknięty...". Mimo, że jestem trochę zdziwiony takim obostrzeniem (w żadnym forum jeszcze czegoś takiego nie spotkałem) to miło mi powitać wszystkich. Wg. mnie forum ma przyciągać a tutaj ... no cóż przemilczę. Jeszcze jedna sprawa - od miesiąca czekam na odpowiedź od Admina dlaczego nie da się połączyć konta z aplikacją Facebook (na smartfonie i PCcie...) Przepraszam cos się wkleiło widzę i nie ma możliwości usunięcia
qba Opublikowano 11 Grudnia 2020 Opublikowano 11 Grudnia 2020 Witaj na forum, co do kontaktu to pisz na PW a nie na email.
Rekomendowane odpowiedzi