Kuba77 Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Miło witam wszystkich na forum, chcę wrócić do pasji sprzed lat - modele leżą i czekają głównie szybowce/elektryki... PS. Jakiś miesiąc temu wysyłałem maila do Admina, że nie mogę napisać nic na forum - teraz czytam i widzę, że wymagane jest "przywitanie" . Niestety nie wg. instrukcji - bo w przywitalni też nie mogłem niczego napisać pomimo instrukcji - "Gdy zauważysz, że Twój wątek w przywitalni zostanie zamknięty...". Mimo, że jestem trochę zdziwiony takim obostrzeniem (w żadnym forum jeszcze czegoś takiego nie spotkałem) to miło mi powitać wszystkich. Wg. mnie forum ma przyciągać a tutaj ... no cóż przemilczę. Jeszcze jedna sprawa - od miesiąca czekam na odpowiedź od Admina dlaczego nie da się połączyć konta z aplikacją Facebook (na smartfonie i PCcie...) Przepraszam cos się wkleiło widzę i nie ma możliwości usunięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Witaj na forum, co do kontaktu to pisz na PW a nie na email. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi