Stefanek0910 Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Mam takie pytanko a zarazem prośbę.... Mogli by się odezwać modelarze z Dolnego Śląska??? U mnie w okolicy (chodzi mi o miejscowości i miasta w których mam znajomych) nie znam nikogo kto by zajmował się samolotami RC ani nikt z moich znajomych nie zna nikogo kto by się tym zajmował.. Dlatego chciałbym się dowiedzieć czy w mojej (dalszej lub bliższej) okolicy jest ktoś taki. No bo wiecie, tak samemu latać to chyba nie taka sama frajda jak z kimś ZWŁASZCZA gdy ten ktoś wie więcej niż ja i mógłby na żywo podpowiedzieć co i jak... Tak więc kto spełnia te "kryteria" proszony jest o zabranie głosu w tym wątku Pozdro 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pleses Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Kotlina Kłodzka jakby nie spojrzeć to dość rozległa kraina, napisz dokładnie skąd jesteś. Ja średnio 2 razy do roku bywam w Bystrzycy, a raz do roku w Starym Waliszowie. Mogę dać cynk jak się będę wybierał. A na stałe najbliżej chyba masz do kolegi z Bielawy. Nie, przepraszam, masz bliżej kolegów modelarzy - widziałem kilku koło Zamberka (po czeskiej stronie) :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja18 Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Z dolnego śląska jestem ja Jakbyśmy się spodkali to polata razem możemy pogada też ale dużo ci nie podpowiem bo sam nie mam doświadczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefanek0910 Opublikowano 20 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Bystrzyca i Waliszów jest mi akurat b. dobrze znane Dokładnie jestem z Domaszkowa :oops: . Taka "miejscowość" 12km za Bystzrycą jak się jedzie w strone granicy w Boboszowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefanek0910 Opublikowano 20 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 A tak na marginesie z Waliszowa znam kupe ludzi. Koledzy ze szkoły i mój wychowawca z gimnazjum który był jest i będzie cool. Żadko to się zdaża ale nasza klasa miała to szczęście. Z tamtąd pochodzi też słynny Filipek.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pleses Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 To rzeczywiście do Zamberka masz skok przez górkę. OK, jak się będę wybierał do teściowej do Bystrzycy, to dam znać na PW. Edit; Filipek pochodził z Nowego, ja mam rodzinę w Starym Waliszowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefanek0910 Opublikowano 20 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Ok czekam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.