damiano_15 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Witam! Kupiłem niedawno taki oto regulator : i moje pytanie dotyczy tych napisów "on" "off", co będzie jak wybiorę "on" a co jak "off"? Instrukcja jest po czesku i nie bardzo rozumiem co tam jest napisane. Pozdrawiam!
Ładziak Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 No przecież masz wszystko napisane na regulatorze! To jest wybór rodzaju akumulatora i hamulca.
damiano_15 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2009 Czyli jeśli wybiorę "on" to będzie z hamulcem a jak "off" bez? Pytam sie bo nie moglem z ciekawości wytrzymać, a nie mam jak sprawdzić gdyż czekam na pakiet do nadajnika.
Ładziak Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 No to łopatologicznie od góry: - akumulatory NiXX, hamulec wyłączony - akumulatory NiXX, hamulec włączony - akumulatory LiXX, hamulec wyłączony - akumulatory LiXX, hamulec włączony NiXX to NiCd i NiMH LiXX to LiPol i LiIon. Nie wiem, czy ma obsługę LiFe. Ilość cel w akumulatorach jest wykrywana automatycznie - i do potrzebna jest wstępna selekcja rodzaju akumulatorów zworką.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.