damiano_15 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Witam! Kupiłem niedawno taki oto regulator : i moje pytanie dotyczy tych napisów "on" "off", co będzie jak wybiorę "on" a co jak "off"? Instrukcja jest po czesku i nie bardzo rozumiem co tam jest napisane. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 No przecież masz wszystko napisane na regulatorze! To jest wybór rodzaju akumulatora i hamulca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiano_15 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Czyli jeśli wybiorę "on" to będzie z hamulcem a jak "off" bez? Pytam sie bo nie moglem z ciekawości wytrzymać, a nie mam jak sprawdzić gdyż czekam na pakiet do nadajnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 No to łopatologicznie od góry: - akumulatory NiXX, hamulec wyłączony - akumulatory NiXX, hamulec włączony - akumulatory LiXX, hamulec wyłączony - akumulatory LiXX, hamulec włączony NiXX to NiCd i NiMH LiXX to LiPol i LiIon. Nie wiem, czy ma obsługę LiFe. Ilość cel w akumulatorach jest wykrywana automatycznie - i do potrzebna jest wstępna selekcja rodzaju akumulatorów zworką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.