OgnivoEnergizer Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Siemka! Chciałbym wam przedstawić mój model łodzi.Tata trochę pomagał ale w szkole sam wszystko złożyłem i działało ale krótko.Coś z wyłącznikiem.Cały w kleju!Jakieś pytania??? Fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtk Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 chyba o zapomniałeś... "Zaloguj się" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Siemka!Chciałbym wam przedstawić mój model łodzi.Tata trochę pomagał ale w szkole sam wszystko złożyłem i działało ale krótko.Coś z wyłącznikiem.Cały w kleju!Jakieś pytania??? Fotki http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=4716 <<<< przeczytaj to bardzo dokładnie a szczególnie ten punkt>>>II. OBSŁUGA TECHNICZNA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OgnivoEnergizer Opublikowano 16 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.