Rajiu Ryu Opublikowano 18 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 Witam wszystkich serdecznie, Nazywam się Marcin Dzikoń. Mieszkam na stałe w Płocku, a chwilowo choć już się przedłużyło od ponad roku w Gorzowie WLKP(praca). Mam 30 lat. Modelarstwem interesuje się od niedawna Zawsze chciałem zbudować własnoręcznie model samolotu i wykazać się w lataniu modelami samolotów (nawet budowałem własna aparaturę rc wykonałem 3 urządzenia ale są zbyt awaryjne może kiedyś zrobię auto rc bo tylko do tego się nada... ) Forum odnalazłem w Internecie podczas poszukiwania planów Wicherka jestem tez szczęśliwym posiadaczem (Schier ABC MINIATUROWEGO LOTNICTWA ,Miniaturowe lotnictwo - W.Schier oraz Dzięcielski ABC MODELARSTWA OKRĘTOWEGO) mam duże dosieczenie w pracy z drukarka 3D oraz projektowaniem dla niej moich pomysłów (udało mi się nawet wykonać 1 model samolotu metoda druku 3D ale służy tylko jako ozdoba ) mam nadzieje ze i w modelarstwie podołam wyzwaniom! planuje zacząć od Wicherka 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 18 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi