Stefanek0910 Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Kończe mojego Cheeroke (pisałem już o nim na forum), ze względuna to że skrzydło po oklejeniu folią nie było na tyle sztywne aby być pewnym co do jego wytrzymałości okleiłem górną jego część balsą miękką 1mm. Co sie okazało... W tym stanie (czyli pokryty folią no i góra skrzydła balsą) waży lekko ponad 200g (bez elektroniki oczywiście) :shock: Waga nie jest dokłada i licze że to jest 220g. Model ma rozpiętość 90cm. Licze że z wyposażeniem będzie ważył 650-700g. Przeznaczony mam silnik 2,5ccm(w dziale silniki spalinowe można o nim poczytać) 1. Czy waga bez wyposażenia mieści się w rozsądnej granicy jak na model tej wielkości?? 2. Jaki ciąg może osiągnąć silnik tej pojemności??? Czy przy zakładanych danych będzie odpowiedni??? Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Silnik do modelu OK. ale skrzydło troche przyciężkawe Jaka ot ma cięciwe ?? Mam skrzydła do EXTRY rozpiętość 150cm cięciwa 32-18 i waga bez elektroniki 560g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.