cmwwa Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Czy relacje ze składania kitów też można prowadzić? Tym bardziej, że jest to oryginalny kit ze Stanów, będzie lakierowany i będzie wyposażony w dość topowy osprzęt... Jeśli nie, to poproszę Szeryfa o usunięcie nitki i przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Czy relacje ze składania kitów też można prowadzić? Pytanie ..., wszyscy na takie tematy czekamy, a na P-40 tym bardziej. Dużo zdjęć i opisy oraz filmy - tak lubię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cmwwa Opublikowano 17 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Cholerka, a ja się bałem zapytać... :? Leda, to będzie ten, co to go chcę spowolnić, na pewno pamiętasz: A reklamują go tak: http://www.top-flite.com/airplanes/topa0120.html Mam prawie pełną kolekcję myśliwców WWII, ale to ARFy, więc z Azji, głównie z Chin nietajwańskich dla pewności. Chcę tę tangetę podwoić cacanymi KITami made in USA. Po prostu je kocham z powodów powszechie znanych, ale przede wszystkim za wukurzenie stąd szwabizny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.