alyan Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Witam wszystkich. Naskrobię coś o sobie. Mam na imię Adam. Mam 45 lat. Żonaty i dzieciaty. Urodziłem się i większą część życia spędziłem na Pradze. Teraz mieszkam w Warszawie. Po latach czytania różnych modelarskich forów postanowiłem tutaj zakotwiczyć na dobre i złe "Modeluję" na serio od kilku lat ale przygodę rozpocząłem jeszcze w tamtym ustroju w wieku lat kilkunastu, pod okiem nieżyjącego już instruktora ś.p. p. Jóźwiaka. Latam prostymi spalinami i elektrykami ale lubię budować i uważam że to jest prawdziwy sens modelarstwa (sens życia ?). Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładkilot Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel4090 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Witam kolegę z mojego rocznika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.