meloow Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Witam dziś dotarła do mnie paczka w której miałby być materiały do dalszej budowy motolotni miedzy innymi łoże pod silnik 2cm. Po wyjściu i oglądnięciu tegoż łoża okazało się że jest poprostu krzywe róznica 2-3mm. Pytanie czy jest sens podszlifować jedną strone czy lepiej kupić nowe ! Czy komuś z was zdażyło się już coś takiego ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładkilot Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 a) przeszlifować dać podkładki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareq Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Tylna powierzchnia (dotykająca firewalla) nie jest też przekoszona? To łoże jest plastikowe, więc ja bym spróbował przykręcić silnik i pewnie się to ładnie dociągnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 23 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 własnie o to chodzi ze tył jest OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareq Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Ja bym próbował mimo wszystko przykręcić. Jak się nie dociągnie to podkładki. Silnika nie wyrwie, bo to maleństwo. Pozostaje aspekt estetyczny. Bardzo się starasz nad wyglądem a silnik nie będzie zakryty.. wybór należy do ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.