zalcio Opublikowano 29 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 Witam Szanowne Grono Witam Kolegów Modelarzy Chcę pochwalić się tym co do tej pory zmajstrowałem /RC ;-) / a przy okazji skorzystać z wiedzy bardziej doświadczonych Kolegów Pozdrawiam Krzysiek No i dziękuję za przyjęcie do grona zapomniałem o najważniejszym ale to peselica ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 29 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 Witaj na forum, może zmienić Ci nazwę użytkownika na coś innego niż Twój email? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalcio Opublikowano 29 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 chętnie Widzę, że Admin jest z Lublina ! to też moje miasto było szkoła podstawowa i LO ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 29 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 W takim razie witam Lublinianina 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi