alchemique Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Kto by chcial polatać wspólnie na symku? Samemu troche nudno. Czekam na jakies propozycje, ja czasem smigam na multi na G3,5. Pawel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nergal Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Kto by chcial polatać wspólnie na symku? Do takiego latania niezbędna jest aparatura. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 ja cos nie moglem sie polączyc z netem przez g3,5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 możemy polatac tylko zainstaluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 juz moge sie pol;aczyc i latam na gordon cos tam kiedy i gdzie? moze bedziemy podpisywac sie tam nickami forumowymi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Spoko tylko uporam sie z tym symem musze na dysku smieci wywalic bo pełny edit Jestem juz online kto chce polatac pisac na gg 6080975 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojler Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Witam Mogę również się dołączyć do latania. Roman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Musimy sie zgdać jakoś bo tak przez forum będzie ciężko ustalmy jakies godziny od do i serwery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.