madmax Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Witam. Czy kto z Was kupował w tym sklepie http://www.modelbatteries.com ? Czy były jakieś problemy z tym sprzedawcą lub wysyłką do Polski ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax Opublikowano 29 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Zaryzykowałem i zrobiłem zakup. Poszło szybko, sprawnie. Miły kontakt z Allenem, właścicielem sklepu. Przed zakupem trzeba się tylko zapytać, czy dany przedmiot jest na stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msegen Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 madmax, a Płaciłeś cło ? jeśli tak to ile ? , chcę zamówić aparaturę a widzę że tam jest 6 kanałowa za 78,29 Ł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax Opublikowano 29 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Jest to sklep w Angli ( będącej w Uni ), więc cła się nie płaci . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msegen Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 To super , tylko niech funt stanieje...... hehe . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.