Siemaszko Artur Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Mam na imię Artur 44 lata ,lotnictwem interesuje się od dzieciństwa latałem kiedyś na szybowcach ,dzieki mojemu koledze przypomniałem sobie o modelarstwie i jego potędze.Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie i życzę wszystkim tyle samo lądowań co startów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładkilot Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callab Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 No i znowu człowiek z Krakowa :-) Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Witam kolejneko Krakowiaka. Pozdrawiam Bartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczu Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Witamy kolejnego Krakusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.