lazlo Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Witam. W związku z tym ze nasz szczep organizuje rajd. Który odbywa się w Racławicach w woj. małopolskim w dniach 24-26 kwietnia. Mam pytanie czy ktoś z was mieszkający blisko Racławic ok 40 km od Krakowa mógł by wpaść do nas i polatać dla dzieciaków jakieś ciekawe akrobacje, bądź nawet zwykłym szybowcem było by nam bardzo miło. A pozatym jest fajny dojazd asfaltowy do kopca ktory ma szerokosci min 3m i dlugosci z 50m wiec cięższym sprzętem jest też gdzie wystartować. A miejsca jest naprawde pod dostakiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puciu16 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Chętnie nawet 3 modelami ale jestem z dolnegośląska...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lazlo Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 No więc jeżeli tobie i jeszcze innym udało by się przyjechać to było by bardzo fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puciu16 Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 przykro mi to jednak za daleko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.