puciu16 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Wyposażenie: -silnik-3f robbe(2827-26) -aku-3celowe 1800mAh -śmigło 9x6 -serwa towerpro-sg91 -regler markus (Hobby 20) -odbiornik graupner(R700) Robiłem go przez 2 długie wieczory (od 22,00-2,00) myślałem że będzie gorzej.... model bardzo dobrze lata latanie na placach to pikuś...... Fotki z budowy: Klejenie płatów Oklejanie.. Góra zagi Dół zagi Winglety Plan mocowania silnika. Wyważenie z osprzętem Wklejanie osprzętu Model przy próbie szybowania zgubił winglety po upadku zostały przyklejone w inny sposób oraz aku zostało wklejone w skrzydło.. Waga 380g Film: http://pl.youtube.com/watch?v=dZFhl7HTJq8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiel Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Byłem obecny przy oblocie tego modeliku naprawdę fajnie lata. Polecam dla tych którzy chcą poszaleć 8) Sam kiedyś coś takiego posiadałem, ale niestety nie wygrał w spotkaniu z ziemią. :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mars2 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Ile ten model waży :?: :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puciu16 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 380 g z wyposażeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puciu16 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Sam kiedyś coś takiego posiadałem, ale niestety nie wygrał w spotkaniu z ziemią. :devil: ta... chyba w spotkaniu z Ray'em(nurkowym w dół i wyjście ze złożonymi skrzydłami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.