dzjeson Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Witam Mam w planach,oprocz paru innych cudakow,nowegop shocka z tym,ze chce zrobic taka miniature. Chcialbym zeby mial kolo 40-50cm rozpietosci albo mniej, do tego jakas lekka avionika. Ale nie mam planow i nie orientuje sie w wyposazeniu takich submicro modeli. Posiada ktos takowe plany,czy wystarczy przeskalowac wiekszy model? Jakie wyposazenie polecicie? Oczywiscie jak najtansze bo za ta miniaturyzacje trzeba jednak troche zaplacic... Bede musial poczekac i tak z kupnem czesci bo kryzys siegnal tez i mojego portwela,ale moge powoli sobie w glowie planowac albo wybic Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_F3J Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 http://www.aeroplaza.nl/plans.htm# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzjeson Opublikowano 1 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Doskonale,dzieki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.