Gość Góra Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Witam i pozdrawiam wszystkich zgromadzonych modelarzy! Nazywam się Piotrek, jestem z pięknego Bielska-Białej, od paru lat interesuje się modelarstwem RC. Postaram się na forum udzielać porad w ramach mojej wiedzy. Być może jeszcze dziś opiszę mojego nowego szybowca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tom_tom Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 a witoj witoj Pietrek Tomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Witomy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarzkobi Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Witaj w naszym gronie modelarzy :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Witamy Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.