Skocz do zawartości

Witam !

KiD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[shadow=red][glow=blue]SIEMA[/shadow][/glow]

8)

Mam na ime Kamil jestem z Bielska i mam szybowca LIPKA :D Dzisiaj mialem oblatywac Wicherka 10 ale za mocno wialo... :/

Przywialo mnie tu z forum Alexa poniewaz dostalem tam bana i nie moge pisac postow od kilku miesiecy :cry:

Modelarstwem interesuje sie od roku Panskiego 2005.

Bede wam sluzyl pomoca w miare moich mozliwosci :D

Opublikowano

Hej - witaj też jestem z B-B :)

Fajnie mieć tu kumpla z Bloku :D

Opublikowano

Czołem Kolego!

Skoro mówisz, że dostałes bana, to może pochwal się też tym, z jakiego to powodu go dostałeś? To także będzie jakaś wiedza dla nas, może pozamodelarska, ale o człowieku niewątpliwie. Witaj więc wśród nas i napisz o tym przypadku...

Opublikowano

Sam nie wiem za co... :/

Po postu gdy zmieniealem maia to zamiast gmail napisalem gamil :D

Dobrze wiemy ze nie mozna sie zalogowac na forum jezeli nie klikniemy w linka w mailu a maila niestety nie moglem odebrac:/ Do Alexa pisalem kilka razy ale on ignorowal maile ode mnie... Najwyrazniej przy takiej ilosci userow nie zalezy mu jednym czy dwoch.

Opublikowano

OK. Odpowiedz mnie zadowala. Teraz życze owocnej i obfitej lektury wpisów już tu dokonanych, a pózniej merytorycznego pisania na interesujący Cię temat.

Gość slawekmod
Opublikowano

Witaj.Ja u Alexa też się zarejstrowałem, ale coś nie wyszło i nie mogę się tam logować.Jednak nie mam nic do Alexa a że nie mogę tam być: trudno.Tu jest napewno większa swoboda wypowiedzi.Pozdrowienia

Opublikowano

Wiesz musze przyznac ze Alex stworzyl tam niezla grupe userow ktorzy naprawde moga pomoc Ci jesli tego potrzebujesz. Ale mam nadzieje ze i to forum za niedlugo bedzie tak liczne :)

EDIT: PS: Skad macie takie duze avatary?! jak chce wstawic swoj to max rozmiar jest 50 pxl wys i 400 pxl szer :/

Gość slawekmod
Opublikowano

Skontaktuj się z adminem , ja jemu wysłałem fotkę i zrobił co trzeba.

Gość Anonymous
Opublikowano

Witaj!

Co do avatara to musi on być umieszczony na jakimś serwerze. Taki serwer zapewniają admini ale równie dobrze możesz użyć fotosik.pl lub imageshack.us . Tam wystarczy dodać fotkę oraz skopiować adres URL, ostatnim krokiem jest wpisanie/wklejenie tego linku do odpowiedniej rubryki (Profil>Panel kontrolny avatarów)

Pozdrawiam, Bartek.

Gość Anonymous
Opublikowano

To przyślij mi avatar na rcbartek@gmail.com to ja Ci załatwię serwer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.