olafd Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Witam, na dniach będę miał taki silniczek i już zbieram informacje co do docierania. I tutaj rodzą się pytania:) W wielu postach na forum można przeczytać żeby docierać na oleju mineralnym i zwiększonej jego ilości w mieszance. W instrukcji zaś od sinika nic o mineralnym nie jest napisane, olejem który ma być stosowany powinien być Mobil Racing 2T 1/40. Pytałem też sprzedawcę silników jak to robią Czesi - tak jak w instrukcji Pytam Was więc jak to jest :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Olej Mobil Racing 2T jest rzeczywiście bardzo dobry i na takim też zalecałbym docierać.W razie problemów z dostaniem można zastosować jako zamiennik Motula lub w ostateczności półsyntetyk do dwusuwowych pilarek husqvarna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olafd Opublikowano 5 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 W sklepie niedaleko mnie nie mam żadnego problemu z dostaniem tego oleju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.