Wojtek80 Opublikowano 28 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2022 Witam. Może to o co zapytam jest oczywiste, ale chciałem w symulatorze i poległem na samym początku. Zacznę od początku. 1- zciągnąłem i zainstalowałem sobie symulator PhoenixRC. 2- podłączyłem aparaturę optic6 Hitec za pomocą oryginalnego kabelka do portu USB. Dioda niebieska na porcie/kablu miga. 3- przechodzę proces kalibracji i tu ZONK. Mam info, że interfejs USB nie jest podłączony. W czym jest problem? Czy potrzeba dodatkowego oprogramowania? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 28 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2022 https://www.rc-thoughts.com/phoenix-sim/ Klucz sprzetowy lub program pozwalajacy go ominąć. Szukac i czytac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek80 Opublikowano 28 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2022 Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi