model2002 Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Witajcie ! Witam wszystkich modelarzy na tym forum. Jestem instruktorem modelarstwa lotniczego kl.S. mieszkam w Białymstoku. Interesują mnie modele elektryków. Mam zamiar podzielić się z wami swoimi doświadczeniami i myślę ,że dowiem się od Was wielu interesujących rzeczy na temat modeli zdalnie sterowanych z napędem elektrycznym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominatorxxxx Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 witam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarzkobi Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Witaj w naszym gronie modelarzy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszp Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 witam serdecznie. moze powiesz cos o swoich modelach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Witaj Kolego Chylę czoła ja mam tylko klasę II Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ja-Jacek Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 I ja Cie witam Mieciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.