Wojtek80 Opublikowano 30 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 Witam kolegów i koleżanki. W moje ręce wpadł odbiornik REDOX RDX.6. Chciałem go sparować z moim nadajnikiem Jumper t18. Generalnie odbiornik działa na SFHSS, czyli protokole Futaby, ale za chiny ludowe nie mogą się dogadać. Czy jest jakaś sztuczka, którą trzeba wykonać żeby to pykło? Inne odbiorniki łączą się z nadajnikiem bez problemu, więc generalnie wiem jak to się robi. FrSky, Esky, Hitec, DSMX, FlySky. Może po prostu akurat te się nie dogadają? Będę wdzięczny za odpowiedź lub jakąś instrukcję o ile ktoś już taka kombinację przerabiał. Pozdrawiam wszystkich. Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damdam Opublikowano 21 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 Ja nie mogę sparować tego odbiornika z aparaturą Redoxa Dynamic8. Sprzedawca twierdzi, że skoro w nazwie jest 6, to z 8-semką nie będzie działać. Chaba jakiś żart. (niestety nie mogę zwrócić bo minęło 14 dni) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi