MichaS Opublikowano 7 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 Mam na imię Michał i mieszkam na śląsku. Konkretnie w Dąbrowie Górniczej. Parę lat temu miałem zamiar zacząć przygodę z modelami RC i chciałem nauczyć się latać. Niestety ze względu na pewne problemy model poszedł na szafę i czekał aż do teraz. Stwierdziłem że trzeba go uruchomić - mam nadzieję, że tym razem wypali Miło by było poznać kogoś z okolicy i wspólnie się gdzieś wybrać. Pamiętam że kiedyś byłem przejazdem na lotnisku w Bobrownikach i sporo osób tam latało. Może jest ktoś z tamtych okolic? Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaS Opublikowano 14 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 Hej hej. Nikogo z mojej okolicy nie ma? Doda mnie ktoś do forum, bo już tydzień czekam? Model mam w sumie sprawny - akumulatorek już zakupiłem i samolot reaguje, a więc pozostało tylko polatać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi