Patryk Urban Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Witam Moją siostrę znów dopadło modelowanie Zostało mi trochę depronu a że jakoś nie chciałem nowych samolotów robić a moja siostra chciała łódkę no to zajrzałem na stronę piotra-p http://www.piotrp.friko.pl/ i trochę podglądnąłem jego łódź. Miała najpierw pływać ale że nie mam gdzieś blisko jakiegoś bajorka no to "Polska" dostała przednie kółka (od wicherka) na początku. Jakoś nie chciała bardzo skręcać a jeśli już to robiła piruety. No więc dostała tylne kółko żeby mogła fajnie jeździć. No i rzeczywiście fajnie jeździ. Trochę się pobawiłem gdyby nie to że silnik już się rozwala. Muszę kupić nową ośkę oraz ?łożyska?. Wyposażenie. 2 serwa std. regler GWS 15A silnik GWS lipol 850mAh odbiornik micro555 podwójna przemiana. Teraz parę fotek PS nazwa łódki oczywiście wykonany przez moją siostrę PPS robi się jeszcze flaga biało czerwona. Edit: Zapomniałem dodać że jeśli tylko będzie możliwość popływania to tylnie kółko bardzo łatwo przerobić na ster wodny 5min wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 bardzo profesjonalna robota a jaka czysta :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Urban Opublikowano 2 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 bardzo profesjonalna robota a jaka czysta :wink: Żartujesz no nie :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 ja nigdy nie zartuje twoja siostra ostro daje ale jak plywa tfu.. jeździ to jest bdb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Normalnie Sokół Millenium Hana Solo . Nie no przedni sprzęt . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 Niezłe cacko. Ptanie czy ona się nie wywróci bo wtedy całe rc i elektronika pójdzie na dno. Wszystko się popali. Nieszkoda ci puszczać na wodę tyle nietaniej elektroniki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janeczek Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 Wazne ze jezdzi ! .... na kosmetyke przyjdzie jeszcze czas - czy mam racje Patryk ? Zreszta Pierwowzory i Prototypy nie byly n i g d y perfekt dopiero gdy cos jezdzilo ,latalo,plywalo ,krecilo - to dostawalo prawdziwa "szate Design" Pozdrawiam Janek :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.